Selecteer een pagina

Jouw merk verdient Aandagt

Hi! Wij zijn Aandagt. Wij bedenken aandachtstrekkers voor merken die gezien willen worden.

Even voorstellen

Wij zijn aandagt

Of het nu gaat om een advertentie, website of complete campagne; als je niet gezien wordt, is alles voor niks geweest. Daarom zorgen wij er bij Aandagt voor dat je opvalt in de overvloed aan reclame-uitingen. Ons jonge team bestaat uit creatieve mensen die helemaal thuis zijn in alle moderne marketingdisciplines, zowel offline als online. Op deze manier kunnen wij full-service oplossingen aanbieden waarmee je écht de aandacht pakt.

 

Onze diensten

Full service bureau

In deze digitale tijden zijn er steeds meer manieren waarop je het hart van je klant kunt veroveren. Omdat er zoveel manieren zijn, is het de kunst om de meest effectieve middelen in te zetten. Aandagt is een digitaal full service communicatiebureau. Wij helpen je van begin tot eind, met de benodigde expertise op alle vlakken.

Merkstrategie

Een duidelijke en slimme strategie is het startpunt van doeltreffende communicatie. Wanneer je de doelen en aanpak duidelijk hebt, is het een stuk eenvoudiger om jouw doelgroep te bereiken en te activeren. Wij helpen graag om jouw merk en/of campagne scherp te positioneren.

Creatie

Van een flitsende animatievideo tot een overtuigende huisstijl: onze designers weten precies hoe ze jouw merk kunnen vertalen naar treffende creaties. Want creatief werk dat gezien wordt, werkt nou eenmaal beter dan saai werk. Oftewel: als het niet creatief is, verkoopt het minder goed!

Content

Relevante content is dé brandstof van online marketing. Daarom is het steeds belangrijker om onderscheidende content te maken. Beelden en teksten (SEO) die zorgen voor meer traffic en leads. Content voor SEA, SEO, social media. nieuwsbrieven en landingspagina’s.

Concept

Noem ons gek, noem ons vreemd, maar onze hoofden zitten altijd vol met creatieve ideeën. Het is vanzelfsprekend de kunst om deze creativiteit in goede banen te leiden. Tijdens de conceptwikkeling filteren we ideeën net zo lang tot alleen de beste, bruikbare concepten overblijven

Online marketing

Online zichtbaar zijn is essentieel. Onze online marketeers hebben alle kennis en tools in huis om jouw merk digitaal zichtbaar te maken. Ze maken jouw campagnes direct meetbaar en laten je feilloos zien wat voor jouw merk het beste werkt.

Webdevelopment

Een goede site is niet meer weg te denken in digitale marketing. Wij ontwikkelen sites en webshops die uitermate gebruiksvriendelijk zijn de eigenaar van de site en natuurlijk voor de bezoeker. Erg belangrijk dus dat bezoekers een goede eerste indruk hebben en kunnen vinden wat ze zoeken. Vandaar dat we techniek, vindbaarheid, user experience en conversie feilloos met elkaar integreren.

Complete ontzorging
Ons multidisciplinaire team heeft een 360 graden aanpak

Het team van Aandagt bestaat onder meer uit conceptdenkers, developers, designers, filmmakers en online marketeers. Omdat we al deze disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen en het beste resultaat garanderen.

Plannen

b

Bedenken

Realiseren

Raken

Benieuwd hoe jij meer aandacht kunt pakken?

Neem contact met ons op of kom gezellig langs op ons groene kantoor!

Check onze showreel

Wij hebben al voor veel mooie merken mogen werken. Bekijk onze showreel om een impressie te krijgen van ons werk.

Wij zitten klaar voor jou

Jouw merk de verdiende aandacht geven? Stuur ons een bericht en misschien werken we binnenkort wel samen.

Neem contact op.